maak kennis met Bob

Consultancy

HR en Salaris werkzaamheden doe je er niet zomaar even bij. Dat merkt je pas als jouw Salarismedewerker of HR medewerker om welke reden dan ook de werkzaamheden niet meer kan uitvoeren. Daar moet je toch niet aan denken.

Maar gelukkig heeft Empower daarvoor een pragmatische oplossing. Onze HR of Salarisspecialisten nemen de werkzaamheden van jouw afwezige medewerker per direct over. De continuiteit van de HR en salarisprocessen is dan gewaarborg. En of je nu 1 dag in de maand of 3 dagen in de week iemand nodig hebt dat is allemaal bespreekbaar. Ook welke expertise je graag in wilt huren.

Laat Empower jouw HR- en Salariszaken adequaat regelen. Als dan de eerste hulp verleend is, gaan we samen kijken of we de processen structureel beter kunnen organiseren. Onze HR en Salaris specialisten kun je tijdelijk inhuren ter vervanging of voor vast als jouw organisatie te klein is voor een eigen expert maar wel de expertise in huis wil hebben.

Wij verzorgen deze dienst zowel remote als op locatie.

Wil je meer weten over het HR en Salaris Consultancy? Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden specifiek voor jou zijn.