HR service bureau

Ons HRM portaal bied je ruimschoots de mogelijkheid jouw personeelsadministratie online te regelen. Met je vaste HR en salarisspecialist als kritische en proactieve adviseurs naast jou, is onze HR-software jouw online platform voor al uw HRM zaken.

Voor zowel jou als je werknemers is het belangrijk om de personeelsadministratie en het personeelsdossier goed op orde te hebben. Het is de basis voor jou als werkgever en geeft je inzicht en overzicht. Een goed personeelsdossier zorgt dat je voldoet aan jouw wettelijke verplichting, dat er duidelijke afspraken zijn en dat je discussie en conflictsituaties met je werknemers voorkomt. Alles ligt immers duidelijk vast. Ook beperk je met een goede personeelsadministratie het risico op boetes of naheffingen bij controles van de Belastingdienst.

Inloggen bij Nmbrs

Met een goed ingerichte personeelsadministratie bij Empower B.V. HR en Salaris Bureau:

 • Voldoe je aan de verplichte wet- en regelgeving
 • Heb je ook de mogelijkheid om het verlof en verzuim van uw werknemers te registreren
 • Heb je altijd overal online uw personeelsadministratie inzichtelijk
 • Voorkom je ongewenste financiële, fiscale of juridische verrassingen
 • Maak je jouw beslissingen op basis van volledige en up to date informatie
 • en laat je niks liggen aan mogelijk subsidies of loonkostenvoordelen

Voordelen van online personeelsadministratie

Hét antwoord op jouw HRM wensen. En meer!

Naast jouw online salarisadministratie, biedt onze HR-software je ook ruimschoots de mogelijkheid jouw complete personeelsadministratie online te regelen. Dat is 1 geheel. Met jouw vaste HR en salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast jou, is onze HR en Salaris Software jouw online platform voor al uw HRM zaken.

De voordelen op een rij:

 • je werkt in één systeem voor zowel jouw salaris- als jouw personeelsadministratie. Overzichtelijk, tijdbesparend en fout beperkend!
 • Je hebt altijd de kennis en expertise van onze ervaren specialisten bij de hand.
 • Je hebt de gegevens in eigen beheer. Zelf voert je eenvoudig wijzigingen door. Je behoud zicht op de gegevens van jouw werknemers.
 • Ook verlof- en verzuim registreert je in hetzelfde systeem
 • Je kunt jouw werknemers en managers betrekken bij de processen en verlof laten aanvragen, declaraties laten indienen en nog veel meer.

Met de uitbreiding HR Basis Module maakt je het jezelf nog gemakkelijker door veel van jouw HR taken te automatiseren: genereer automatisch contracten, laat deze digitaal teken en maak gebruik van automatische takensets en signalen.

Heb je zelf niet de capaciteit in huis om de personeelsadministratie goed op orde te krijgen en te houden dan kan Empower je daarbij helpen. Ons team staat graag voor je klaar zowel remote als op locatie.

Wil je meer weten over het uitbesteden van je personeels- en salarissoftware? Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden specifiek voor jou zijn.

 

Onterecht te veel betalen voorkomen voor personeel