Het gemak van onze salarissoftware

Met onze salarisadministratie software kun je overal en altijd bij jouw administratie. Je kunt online de digitale loonstroken en de loonaangifte bekijken, het SEPA-betaalbestand downloaden en diverse overzichten raadplegen.
Je registreert zelf het verlof, het verzuim en medewerkers krijgen eenvoudig inzage in hun digitale loonstroken via onze handige app.

Lees hieronder hoe we het jou en jouw medewerkers makkelijk maken met onze gebruiksvriendelijke salarisadministratie software.

Alles in één: Salaris en HR

Naast jouw online salarisadministratie, biedt onze salarissoftware je ook ruimschoots de mogelijkheid jouw HR-administratie online te regelen.

Ons salarispakket is jouw online platform voor al je HRM zaken. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden als:

  • Jouw digitale personeelsdossier
  • Genereren van documenten met de Word-koppeling
  • Elektronisch laten ondertekenen van de documenten
  • Verlof- en verzuimregistratie
  • Employee Self Service en Manager Self Service
  • Signaleringen per e mail

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Onze salarissoftware geeft je inzicht in jouw huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin. Iedere maand worden jouw gegevens automatisch vergeleken met de 12 maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met 1 klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

Zelf maak je eenvoudig pro forma berekeningen. Klik aan wat je aan wilt passen en de interactieve loonstrook doet de rest. Je ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten.

De digitale loonstrook

Met ons loonpakket, kun je als werkgever de digitale loonstroken van jouw medewerkers met 1 druk op de knop aan hen beschikbaar stellen.

Medewerkers kunnen hun loonstrook direct digitaal raadplegen en dowloaden via de webversie en de gratis app. Dit bied je een goed beveiligd alternatief voor het mailen van de loonstroken. Ook zijn de loonstroken en jaaropgaven van voorgaande jaren te raadplegen en downloaden.

Digitaal personeelsdossier

In ons HRM portaal heb je de mogelijkheid om persoonlijke gegevens van werknemers vast te leggen zoals telefoonnummers of wie te waarschuwen in geval van nood.

Online kun je per medewerker ook documenten digitaal opslaan en raadplegen, zoals bijvoorbeeld contracten, loonbelastingverklaringen of ontslagbrieven. Deze kun je dan weer koppelen aan signalen zodat je altijd tijdig een bericht krijgt als er een document verloopt en er een actie gewenst is.

Tevens is het mogelijk verstrekkingen vast te leggen zodat je op elk moment inzicht hebt in welke zaken aan welke medewerker verstrekt zijn. Erg handig als iemand uit dienst gaat.

Alles op één plek en overal digitaal toegankelijk!

Signaleringen

Wij sturen je verschillende signalen per e-mail, als reminder bijvoorbeeld bij aflopende contracten, aankomende jubilea en verjaardagen.

De signalen en de frequentie is door ons naar jouw wensen aan te passen. Bij een aflopend contract sturen we bijvoorbeeld 60, 35 en 5 dagen van tevoren een e-mail.

Wel zo handig en indien gewenst rechtstreeks naar de manager.

Zeer diverse hr rapportages, dashboards en overzichten

Iedere maand worden je gegevens automatisch vergeleken met de 12 maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met 1 klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

Ook maak je eenvoudig zelf rapportages, overzichten en pro forma berekeningen. Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel en/of PDF.

Optioneel toe te voegen: Onze aanvullende HR oplossingen: HR basis module en HR plus module

HR basis module ondersteunt je bij de dagelijkse HR taken, waardoor je je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

HR basis module biedt vele mogelijkheden om jouw HR taken te organiseren, digitaliseren en jouw collega’s en medewerkers te betrekken bij de HR processen. Delegeren en tijd overhouden voor andere zaken!

Met de HR basis module heb je de beschikking over diverse HR workflows, denk aan een indienst workflow, een automatische workflow voor het tekenen van contracten of voor het verstrekken van bedrijfsmiddelen.

Met de HR plus module digitaliseer je niet alleen je basis HR processen maar ook vele andere HR processen, zoals recruitment, beoordelingsgesprekken, competentiemanagement en opleidingen.

Toekomstmuziek? Nee hoor, HR basis module of HR plus module is het antwoord.

 

Koppelingen salarisadministratie

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Onze salarissoftware is te koppelen met meer dan 100 andere softwaresystemen. Hiermee bespaar je veel tijd en energie, omdat je gegevens maar op één plek hoeft in te voeren. Stel je voor: de gegevens uit jouw salarisadministratie, worden automatisch verwerkt in je boekhouding in Twinfild, Exact of Unit4. En de gewerkte uren van jouw personeel worden met één druk op de knop vanuit ShiftBase, Booq of Nostradamus verstuurd om verwerkt te worden tot een loonstrook. En dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Wij bekijken graag samen met jou hoe we zaken verder kunnen digitaliseren en kunnen vereenvoudigen. Dankzij onze ruime ervaring, kunnen wij deze koppelingen snel realiseren.

Wij zijn erg enthousiast over onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke salarissoftware.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende demonstratie of vraag direct een offerte op.