Hester en Bob

Salaris service bureau

Jouw salarisadministratie is zo veel meer dan de maandelijkse loonstroken, de jaaropgave en de loonaangifte bij de Belastingdienst en het pensioenfonds. Als je ervoor kiest jouw salarisverwerking uit te besteden, wilt je kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke salarissoftware, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!

Jouw vaste contactpersoon leert jou en jouw organisatie snel kennen, adviseert jou (ook ongevraagd) en bouwt samen met jou aan een waardevolle lange termijn relatie. We signaleren wijzigingen in cao en wetgeving en voeren dat in overleg met jou tijdig en goed door. Juist dat bieden wij!

Log in op onze Salaris Cloud omgeving

We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!  Jouw vaste contactpersoon leert jou en jouw organisatie snel kennen, adviseert jou (ook ongevraagd) en bouwt samen met jou aan een waardevolle lange termijn relatie. We signaleren wijzigingen in cao en wetgeving en voeren dat in overleg met jou tijdig en goed door.

Samenwerken
We werken graag met je samen, denken met je mee en delen onze kennis met jou. We nemen elkaar serieus. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs. Soms wist je zelf nog niet dat je naar iets op zoek was, totdat wij je hierop wijzen én een oplossing aanbieden. Uiteraard zorgen we voor jouw salarisadministratie: de loonstroken, de jaaropgaven en de loonaangifte. Dat doen we ook!

Voordelen van ons HR en SALARIS SERVICE BUREAU

Waarom kiezen ruim 400 werkgevers voor het uitbesteden van de salarisadministratie aan Empower HR en Salaris Bureau?

  • Het persoonlijke contact met een vaste contactpersoon, de soepele communicatie en de korte lijnen
  • Onze kennis en deskundigheid
  • Onze daadkracht en proactieve aanpak
  • Jouw salarisverwerking in onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware
  • De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en HR-software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring
  • De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Het gemak van onze salarisadministratie software

Jouw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

Je krijgt toegang tot onze salarisadministratie software. Hierin kun je de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en nog heel veel meer. Je kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en je ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Medewerkers krijgen eenvoudig inzage in persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de digitale loonstroken via een handige app.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw online salarisadministratie?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van jouw personeels- en salarisadministratie door Empower B.V. HR en Salaris Bureau.

Vraag hier je offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

ontspannen bij empower hr