Bob Tijhuis

Sr. Salaris Adviseur

Mijn naam is Bob Tijhuis.

Ik ben Sr. Salarisadviseur bij Empower HR en Salaris bureau.

Mijn naam is Bob Tijhuis. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets, wandel graag of ben ik op een feestje te vinden.

Na mijn opleidingen ben ik begonnen op de financiƫle administratie. Na een aantal jaren ben ik terecht gekomen bij een accountantskantoor waar ik in het salarisvak ben gerold.

Inmiddels werk ik ruim 15 jaar in de salarissen en heb ervaring opgedaan in zowel het MKB, bij grotere bedrijven maar ook internationaal. Daarnaast is de ervaring aangevuld met vak gerelateerde opleidingen zoals PDL en VPS. Door inschrijving in het Nirpa register ben ik verplicht om te blijven leren waardoor mijn kennis altijd up to date is.

Doordat ik zowel in het MKB als voor grote bedrijven en daarnaast internationaal heb gewerkt zijn alle facetten van het salarisvak mij wel bekend. Dit helpt mij om de klanten goed te ondersteunen en van gedegen advies te voorzien.

Veel mensen vinden het salarisvak een saai vak, maar het is verre van dat. Met veel plezier ben ik dagelijks bezig om, voor klanten, de beste manier te helpen vinden alle wensen te vervullen. Zowel de wensen van de werkgevers als die van de werknemers.

HR service bureau inschakelen