Phocus hr en Subsidie advies en aanvragen voor personeel

Phocus op HR en Salaris processen door echte specialisten

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in het uitbesteden van HR en Salaris processen zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten van jouw organisatie? Kies dan voor Empower B.V. HR en Salaris Bureau voor kwalitatief hoogstaand personeelsbeleid.

Van alle markten thuis voor het MKB

Wij worden veel ingeschakeld door administratie, belastingadvies- en accountantskantoren, maar kunnen ook ingeschakeld worden ook door MKB bedrijven die bewust willen kiezen voor onze uitvoerige expertise in HR en salarisadministratie.

Een belangrijk onderscheidend vermogen van ons bedrijf is dat wij de phocus leggen op samenwerken en samen denken met jou – en onze klanten. We nemen elkaar namelijk graag serieus en werken zorgvuldig en volledig, maar kunnen soms ook een tikje eigenwijs zijn met altijd de juiste bedoelingen. Zo zien we soms de oplossing sneller dan onze klanten en pakt dat op de langere termijn goed uit. Maar we zijn ook niet vies van het verwerken van loonstroken, de jaaropgaven en de loonaangifte. Dat doen we ook met veel plezier!

 

Waarom de Phocus op HR en Salaris service bij Empower B.V.?

Met al meer dan 400 opdrachtgevers bewijzen we dagelijks weer hoe onmisbaar goede HR en Salarisverwerkers kunnen zijn voor een organisatie. Enkele voordelen als je zaken doet met Empower B.V.

  • Korte lijntjes en persoonlijk contact voor vlotte samenwerking
  • Jarenlange expertise en ervaring in eigen huis
  • Proactieve houding
  • Zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware
  • Koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning
  • Krijg altijd advies van onze salarisspecialisten

Eenvoud bieden aan werkgevers

Door de vele wetten en regels zien werkgevers op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Het complexe stelsel van wetten en regels zorgt ervoor dat meer dan 95% van werkgevers onbewust te veel personeelskosten betaald. Ook weten veel werkgevers niet van het bestaan af van nuttige subsidies. Vraag een salarisscan aan en dan brengen wij in kaart of je momenteel te veel betaald.

ontspannen bij empower hr