Loop geen subsidies of voordeelregeling mis bij het aannemen van nieuwe medewerkers!

Categorie├źn
Loop geen subsidies of voordeelregeling mis bij het aannemen van nieuwe medewerkers!

Binnen het domein sociale zekerheid zijn er tal van regelingen en subsidies. Empower neemt al het werk uit handen en geeft werkgevers snel en eenvoudig inzicht in alle besparingsmogelijkheden en kansen. Je loonkostenvoordeel kan daarbij oplopen tot wel 18.000 euro per werknemer.

Empower is hét kenniscentrum voor sociale wetgeving en de uitvoer daarvan. Met onze in dienst controle nieuwe werknemer heb je direct inzichtelijk welke werknemers in aanmerking komen voor een regeling of subsidie. Zo laat je geen regeling meer onbenut.

Zo doet Empower een check op onder andere:

  • Loonkostenvoordelen (lkv): dit is een tegemoetkoming voor werkgevers met één of meer werknemers in dienst uit doelgroepen die lastiger aan het werk komen, zoals oudere werknemers. Het lkv is een onderdeel van de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl).
  • No-riskpolissen: hierbij is direct veiliggesteld dat het UWV het loon financiert in het geval deze werknemer ziek wordt.

Je kunt tot duizenden euro's per werknemer besparingen.

Voor de controle nieuwe werknemer in dienst vragen wij jullie bijgaande QR code in te laten vullen door de nieuwe werknemer.

Bron: | 18-06-2024

Categorie├źn