Lever de beste HR-service met Empower-Nmbrs

Categorie├źn
Lever de beste HR-service met Empower-Nmbrs

Empower maakt voor haar dienstverlening gebruik van het HR en salarispakket Nmbrs. Met Nmbrs heb je de oplossing in huis voor alle personeelszaken, van recruitment tot offboarding.

Naast de reguliere salarisverwerking kent het systeem ook diverse HR oplossingen. Denk hierbij aan de volgende processen.

Van het eerste contact tot het inleveren van de laatste verstrekkingen; Nmbrs h
Employee journey: De complete oplossing voor HR en salaris
eeft voor elk proces in de employee journey de beste oplossing in huis. Elk van deze oplossingen is gericht op het leveren van de beste HR service aan medewerkers.

Digitaal dossier: Veilig en inzichtelijk in de cloud

Beheer een inzichtelijke administratie met Nmbrs. In ons digitaal dossier zijn alle contracten, loonstroken, jaaropgaven, en andere documenten veilig. Bovendien werk je gemakkelijk samen met collega's door alle administratie en processen op één plek te beheren.

Verlofregistratie: Vakantiedagen opnemen was nog nooit zo makkelijk

Registreer en verwerk de inkomende verlofaanvragen van uw medewerkers automatisch, eenvoudig en snel.

 

HR-workflows: Automatiseer standaardtaken

Organiseer alle belangrijke issues omtrent je (potentiële) medewerkers in cases en voeg direct een workflow toe aan deze case voor een correcte afhandeling.

Mocht je interesse hebben in het digitaliseren of optimaliseren van je HR processen, neem dan contact met ons op en dan denken we graag met je mee

Bron: | 13-05-2024

Categorie├źn